^Догори
logo
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
  
Get Adobe Flash player

Пропозиція франчайзингу

 ДЦ «Абетка» формує мережу дитячих навчальних центрів під торговою маркою «Абетка».
Покликання мережі дитячих навчальних центрів «Абетка»:
забезпечити всебічний і гармонійний розвиток дитини;
розкрити здібності кожного малюка;
розвинути його вміння;
сприяти спілкуванню з ровесниками;
надати фундаментальні знання;
підготувати до школи

 Мережа дитячих навчальних центрів «Абетка» покликана допомогти споживачам правильно зорієнтуватися у виборі кращого дитячого центру для своєї дитини в своєму місті.
Причиною створення бренду послужила ситуація, що склалася на ринку дитячих центрів нашої країни.
Дитячих центрів зараз в Україні багато і стає все більше. Дитячі центри відкриваються найчастіше в приміщеннях, зовсім не придатних для такої діяльності, персонал не завжди має необхідний рівень знань і досвіду, структуровані навчальні програми або відсутні, або знаходяться на стадії експериментів.
Тому мережа дитячих навчальних центрів «Абетка» допоможе споживачеві зорієнтуватися в різноманітті дитячих дошкільних установ і зробити правильний вибір для своєї дитини без проб і помилок.
Мережа дитячих навчальних центрів «Абетка» ставить перед собою мету створити якісні навчальні центри в Україні і донести цю інформацію до споживачів.

 Переваги роботи в мережі для франчайзі:

  • Торгова марка «Абетка» рекламується в телепередачах, радіопередачах, в друкованих виданнях, в зовнішній рекламі, в інтернеті. Мета реклами - формування іміджу мережі дитячих навчальних центрів «Абетка», а також формування прихильності до даної торгової марки потенційних і реальних споживачів послуг дитячих центрів.
  • Дитячий навчальний центр «Абетка» добре відомий в м. Вишгороді та має хорошу репутацію.
  • Популярність даної торгової марки дає приплив нових клієнтів в дитячий навчальний центр кожного учасника мережі дитячих центрів «Абетка».
  • Мережа дитячих центрів «Абетка» популяризує необхідність раннього розвитку та дошкільної освіти серед населення.
  • Мережа дитячих центрів «Абетка» пропагує якісні послуги в сфері дошкільної освіти.
  • Учасники мережі «Абетка» можуть організовувати різні спільні акції один з одним.
  • Мережа дитячих центрів «Абетка» організовує спільні акції з іншими відомими торговими марками, що пропонують товари і послуги для дітей.

Купівля франшизи «Абетка» - це вдалий варіант для тих підприємців, хто бажає інвестувати кошти в високорентабельний проект. Франчайзинг дає можливість знизити ризики банкрутства нового дитячого центру і зменшити початкові інвестиції.
Купуючи франшизу «Абетка», Ви отримуєте весь досвід і знання, які ми отримали за роки роботи, а це - готова концепція бізнесу, бренд, досвід, репутація, готовий маркетинг і менеджмент, система продажів, наші навчальні програми і курси.
Ви стаєте самостійним підприємцем, але Ви не самотні. Ви працюєте по відпрацьованій системі і користуєтеся її плодами. У Вас немає необхідності придумувати нові послуги, розробляти бізнес-плани, винаходити маркетингові кроки і акції. Ми зробили це все за Вас.
Як франчайзі, Ви купуєте постійну рекламну і технічну підтримку від ТМ «Абетка», постійний подальший розвиток продукту і бренду, допомогу в управлінні і довгостроковому стратегічному плануванні.
Навчальні програми дитячого центру «Абетка» постійно поповнюються новими ідеями, новими додатковими програмами і курсами, розширюється вікова категорія слухачів. Протягом всього терміну нашої співпраці франчайзі отримуватимуть всю нову інформацію, яку ми допомагатимемо впроваджувати у Вашому центрі.

Ми налагодимо роботу Вашого дитячого центру швидко і професійно.

Copyright © 2015. Абетка. Всі права захищено.