^Догори
logo
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
  
Get Adobe Flash player

Англійська мова

Заняття в малочисленних групах
Розвиток всіх мовних навичок
Ефективні комунікативні вправи
Захоплюючі музичні, рухливі, сюжетно-рольові і настільні ігри
Знайомство з культурою країн досліджуваної мови

 Курс "Ігровий англійський" в нашому Центрі орієнтований на дітей від трьох років. В ігровій формі діти вчаться слухати і розуміти англійську мову, спілкуватися з викладачем та іншими дітьми англійською мовою.

 Основною метою раннього навчання англійської мови є розвиток мовлення дитини, формування навичок спілкування англійською мовою в ситуаціях, характерних для повсякденного життя і діяльності дітей дошкільного віку. Вивчення іноземної мови сприяє розвитку пам'яті та мислення дітей, формуванню мовної культури. В процесі вивчення англійської мови вдосконалюється артикуляційний апарат дитини. Оволодінню навичкам артикуляції допомагає висока здатність дітей до імітації і схильність до повторення почутих слів і фраз. Також в процесі навчання формуються навички уваги, цілеспрямованого сприйняття, розвивається уява. На заняттях з англійської мови діти отримують відомості країнознавчого характеру, що сприяє розширенню кругозору та всебічному розвитку особистості.

 Матеріали для занять підібрані так, щоб:

  • пробудити інтерес до використання англійської мови як в рольових, так і в музичних, рухливих і настільних іграх;
  • сприяти всебічному розвитку дитини: фізичного (зарядка, фізкультхвилинка), розвитку емоційної сфери (позитивне ставлення до себе та інших), розвитку психічних функцій (увага, пам'ять, мислення), успішної соціалізації (взаємодії з дорослими й однолітками);
  • познайомити дітей з елементами традиційної англомовної культури.


 Навчальний комплекс включає в себе підручник, робочий зошит, картки і аудіо-курс.
 Заняття проводяться в малочисленних групах (6-7дітей) два рази на тиждень з урахуванням вікових та індивідуальних особливостей. Тривалість заняття - 45 хвилин. Після наших занять діти почнуть застосовувати отримані знання і захочуть продовжити вивчення англійської мови.

 

 

Вартість занять 500 грн/міс.

Copyright © 2015. Абетка. Всі права захищено.